Zázračné cestoviny Shirataki

Talianske teľacie prúžky s cestovinami shirataki (od Milenky) - 1.,2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 170 g teľacieho zo stehna paradajkovú omáčku na pizzu a cestoviny 25g (3 plytké čajové lyžičky) 3 kvapky olivového oleja Medzi prsty sušený cesnak sušené talianske bylinky (štipka oregana, štipka tymianu) soľ mleté korenie štipľavú červenú...

Shirataki s tuniakovou omáčkou - 2.a 3.fáza

POTREBUJEME : 1 balík cestovín shirataki 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave Paradajky Bazalku Soľ Biele korenie 1 biely nízkotučný jogurt 0,1 % tuku Trochu syra ementál Pierko 3 % tuku POSTUP : Omáčku pripravíme tak, že rozdrvíme tuniaka, ošúpeme...

Morčacie rezančeky s konnyaku (2. a 3.fáza)

POTREBUJEME : 2 kúsky morčacích pŕs 1 balenie konnyaku (biele alebo hnedé) 1 cukinu 1 odtučnený hydinový bujón 20 cl nízkotučnej smotany (do 5 % tuku) alebo odtučnený tvaroh 0,1 % tuku Karí korenie POSTUP : Morčacie prsia pokrájame na rezančeky a opečieme...

Ľadová cukinová polievka s kúskami konnyaku - 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 1 hmotu konnyaku (hnedú alebo bielu) 1 biely jogurt 0,1 % tuku 1 lyžičku koriandra Mleté čierne korenie 2 cukiny POSTUP : Konnyaku opláchneme od konzervačnej tekutiny v studenej vode a uvaríme 1 minútu vo vriacej vode. Konnyaku pokrájame na...

Konnyaku na orientálny spôsob - 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : ·         1 hmotu konnyaku (hnedý alebo biely) ·         400 g morčacích pŕs ·         1 lyžicu nízkotučnej smotany alebo trochu nízkotučného...

Shirataki s Tofu - 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 1 balík cestovín Shirataki 1 balenie tofu 1 cibuľu 2 strúčiky cesnaku 100 g tvrdého syra Ementál Pierko 3 % tuku paradajkový pretlak sójovú omnáčku kečup bez cukru oregano POSTUP : Pokrájanú cibuľu opražíme na teflónovej panvici, pridáme...

Shirataki na sicílsky spôsob (od Slávky) - 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 1 baklažán  mozarellu light  500 g sherry paradajok 150 g drvených paradajok 3 strúčiky cesnaku  10 g čerstvej bazalky  kvapku olivového oleja  Soľ  mleté čierne korenie POSTUP : Baklažán nešúpeme. Odstránime...

Praženicové Shirataki - 1., 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 1 balík cestovín Shirataki 2 vajcia Soľ Čerstvé alebo mrazené bylinky POSTUP : Cestoviny Shirataki zlejeme z tekutiny v ktorej plávajú, dobre opláchneme studenou vodou, lebo ináč by mali miernu pachuť. Do hrnca dáme vodu, osolíme...

Shirataki s boloňskou omáčkou - 1., 2. a 3.fáza

POTREBUJEME : 150 g mletého hovädzieho mäsa 1/2 cibule 1 strúčik cesnaku 1 lyžicu paradajkového pretlaku soľ korenie trochu sladidla 1 balík cestovín Shirataki POSTUP : 1. Na panvici podusíme mleté hovädzie mäso s cibuľou nakrájanou na kúsky a...